Colloidaal Zilverwater Webshop

Nano colloidaal zilver in verschillende sterktes te bestellen:

Ons colloidaal zilverwater bevat alleen nano kleine deeltjes puur zilver en gedestilleerd water zonder toevoegingen. 

Colloïdaal zilver is een echt en authentiek nano zilverwater en bevat water en 99.999% puur zilver. Het is een puur en eerlijk product, zonder andere toevoegingen of stabilisatoren. 

Welke sterkte?

Parts per million (ppm) oftewel delen per miljoen is de maat voor concentratie zilver. Een concentratie van 1 ppm geeft aan dat er één deel van een product is op een totaal van een miljoen delen uitgedrukt in massa. Eén ppm is duizend keer kleiner dan één promille.

Bij PPM wordt kleine nano colloidaal zilver concentraties in water beschreven. 10 ppm in het lichtste zilverwater met de minste concentratie colloidaal zilver, en zo bouwt dat op tot 60 PPM.

Tussen 10 ppm en 40 ppm wordt het meeste besteld voor gebruik bij mensen. Zwaarder werkt niet altijd beter, de frequentie van het zilvergebruik is belangrijker. 

Bewaren

Om de lading van de nanodeeltjes zo lang mogelijk te behouden, dient het colloïdale zilver te worden opgeslagen in een bruine glazen fles bij kamertemperatuur en beschermd tegen direct zonlicht. Houd het colloïdale zilver ver uit de buurt van bronnen van elektromagnetische emissie, zoals koelkasten, tv's en magnetrons. Wilt u het colloidaal zilver in een plastic verzendfles, schenk meteen over in donker glas bij aankomst.