Vandaag besteld morgen in huis - Laagste prijsgarantie - 99,999% zuiver zilver

Gebruik

Gebruik van Colloidaal Zilver Water

Gebruik:

colloïdaal zilver in een concentratie van 10-20 ppm kan bv verneveld of op de huid aangebracht worden. Het is kleur, geur- en smaakloos echter bij hogere concentraties heeft het een metaalachtige bittere nasmaak. Wij mogen alleen voor uitwendig gebruik zilverwater verkopen.

Inwendig:

Wij mogen geen inwendig advies geven. 

Het zilver wordt al honderden jaren door veel mensen en dieren ingenomen of gegeven bij o.a. parasieten, candida, herpes, chronische vermoeidheid, bacteriële infecties (bijv. blaasontsteking), gordelroos, griep, verkoudheid etc.

Vanuit vroeger dronk mens en dier tijdens een kuur veel water om het lichaam de mogelijkheid te geven gifstoffen snel af te voeren. 

Zilver werkt al bij hele kleine hoeveelheden. Men adviseerde daarom 6 tot 15 ppm zilver per theelepel. Bij oplossingen met de kleinste zilverdeeltjes. Bij oplossingen met wat grotere zilverdeeltjes zitten we dan in het bereik van 3 tot 5 ppm. Het water wordt dan meestal een beetje geel.
De Amerikaanse gezondheidsnorm gaf aan t.a.v. maximale dagelijkse belasting van toegevoerde voedingsbestanddelen geldt voor zilver 350µg per dag voor een persoon van 70 kg.

Bij de aanbevolen dagdosis colloïdaal zilverwater volgens onderstaande tabel komen we uit op 10 tot 18% van de maximaal gestelde norm voor zilver en voldoen dus ruim binnen deze norm.

Het gebruik van zilverwater met een concentratie van ca 6-15 ppm zilver .
Gebruik de onderstaande dosering met als uitgangspunt lichaamsgewicht.
5-12 kg - 3 maal daags 1/2 theelepel
12 - 35 kg - 3 maal daags 1 theelepel
35 - 50 kg - 3 maal daags 1 1/2 theelepel
50 - 60 kg - 3maal daags 2 theelepels
60 - 70 kg - 3 maal daags 2 1/2 theelepels
70 - 80 kg - 3 maak daags 3 theelepels
80 - 100 kg - 3maal daags 3 1/2 theelepels
100-120 kg -3 maal daags 4 theelepels

Een (plastic) theelepel is ca 15 druppels.


Kinderen moesten 3-4 glazen water per dag te drinken, volwassenen 6 glazen water per dag. De opgehoopte afvalstoffen die vrijkomen en worden uitgescheiden kunnen soms een reactie geven van vermoeidheid, lichte hoofdpijn of lichte diarree. Deze klachten verdwijnen na enige tijd.
Er is geen gevaar bekend bij zwangerschap. Veel water drinken en diep ademhalen om de lymfecirculatie te bevorderen. 
Voor het systematische toepassing mag zilverwater onverdund onder de tong, of met water verdund worden in de mond spoelen, dit ook een tijdje onder de tong te houden. Het colloïdale zilver wordt dan door de mondslijm onder de tong opgenomen
Moet zilverwater vooral in de mond of keel worden gebruikt dan is het zinvol met verdund of onverdund zilverwater te gorgelen of te spoelen.

Alles op een rij:

Normale dosering: 3-6x daags 20 druppels in een glaasje water, een tijdje in de mond. In acute gevallen zo nodig elk uur 15 druppels in glaasje water.

Preventief: 3 x per dag 20 druppels colloïdaal zilverwater in een glaasje water onder de tong, dit gedurende 7 dagen, vervolgens dagelijks 25 druppels.

Kinderen : 1 druppel voor ieder levensjaar 3x per dag dessertlepel in de mond

Zwangerschap: raadpleegde men eerst een arts, dit is altijd verstandig

Candida: 3x daags 1 dessertlepel in de mond(± 8 ml.) 

Ziekte van Lyme: 3x daags 1 dessertlepel (± 8 ml.) zolang tot klachten verdwenen zijn

Ziekte van Pfeiffer: 6 weken lang 3x daags 1 dessertlepel in de mond (± 8 ml.) 

Griep / buikgriep: 1 week lang 3x daags 1 dessertlepel in de mond (± 8 ml.) 

Verkoudheid: 1-3 dagen lang 3x daags 1 dessertlepel in de mond(± 8 ml.)

Sinusitis / kaakontsteking: 1-2 weken lang 3x daags 1 dessertlepel in de mond (± 8 ml.) 

 

Uitwendig gebruik zilverwater

Uitwendig: Naast de ontsmettende werking stimuleert colloïdaal zilver de genezing van de huid, het kan puur op wonden aangebracht worden of met behulp van een kompres. Ook kan het gebruikt worden onder pleisters of verband.

Uitwendig: Naast de ontsmettende werking stimuleert colloïdaal zilver de genezing van de huid, het kan puur op wonden aangebracht worden of met behulp van een kompres. Ook kan het gebruikt worden onder pleisters of verband.

(open) wondjes / huidbeschadigingen: meermaals per dag 1 à 2 druppels op de wond druppelen.

oog: 3-6x per dag 1 druppel, ook in kompres toe te passen.

oor: 3-6x per dag 1-2 druppels in het oor of een watje gedrenkt in zilverwater in de gehoorgang aanbrengen. Ook veilig voor baby`s.

neus: 2-3x per dag met een pipetje in de neus druppelen

Keelpijn: 5 druppels in een eetlepel water, 3-6 x per dag 1 minuut gorgelen, dan 1 minuut in de mond houden en daarna doorslikken.

schimmelinfectie in de mond / tandvleesontsteking etc.: 3-5x per dag spoelen of gorgelen met onverdund zilverwater

Kinderen tot 12 jaar: halve dosering.

Colloïdaal zilver heeft geen bijwerkingen, stop echter nooit zonder overleg met medicatie van uw huisarts of specialist. Colloidaal zilver kan worden gegorgeld, als oog- en oordruppels, vaginaal en anaal worden gebruikt. Het kan geïnhaleerd worden (neus en longen), direct toegepast worden bij snij- en schaafwonden en op open wonden. En voor behandeling van wratten, eczeem, als gezichtsspoeling bij acné en andere aangezichtsirritaties. Colloidaal zilver kan ook worden gebruikt om water te zuiveren. Tevens kan Collodiaal zilver voor de behandeling van planten met bacteriën en schimmels gebruikt worden (op bladeren of in grondwater). Verder kan het ook voor de behandeling van dieren gebruikt worden, zowel inwendig als uitwendig voor infecties, parasieten, schurft en verschillende andere aandoeningen. Zaden veredelen werkt super met ons zilverwater, hiervoor hebben wij de extra zware 50 PPM. 

Huisdieren en dieren:

huisdieren: inwendig 2-3x per dag 20 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht toevoegen aan het drinkwater of voeding. Uitwendig 5 druppels op een eetlepel water, dit 3-6 x per dag met een wattenstaafje op de huid aanbrengen. Gebruik geen metalen maar een aardewerk of kunststof drink/voerbak.

Wij verkopen aan hondenfokkers, katten fokkers (cattery), paardenfokkers en maneges, (amateur) boeren, duivenmelkers, volgelhouders en dierenartsen.

Maar natuurlijk kopen ook mensen ook colloidaal zilver voor hun geliefde huisdieren zodat o.a. de honden, katten, vogels, knaagdieren, kippen, ganzen en vissen gezond blijven of van hun kwaal afkomen. 

Lees meer op onze pagina 'dieren'

Preppers en voorbereiden op een ramp: 

Wilt u meer dan een half jaar water goedhouden als voorbereiding op een noodgeval, voeg zilverwater toe aan het waterreservoir en uw water zal lang goed blijven. Boeren wisten honderden jaren geleden al dat als je een zilveren munt in de melk (of water) gooide deze niet zou bederven als de melk niet direct werd opgehaald of het weer te warm was.

Ook is zilver handig om in huis te hebben om te ontsmetten en bacteriën tegen te gaan in nood situaties.

Kijk ook op Gasmask.nl naar onze Katadyn Micropur Classic MC 1T Waterzuivering tabletten, bewaar uw water met zilver en niet op chloorbasis. 

Disclaimer: 

Colloïdaal zilver heeft geen bijwerkingen als mineraal, stop echter nooit zonder overleg met medicatie van uw huisarts of specialist als u dit gaat gebruiken. Wij verkopen Colloidaal zilver voor uitwendig gebruik zoals de wet ons voorschrijft.